torsdag 7 januari 2010

Mörka själar

I "The Creator Speaks" förklaras mycket utförligt om de mörka själarna.

När vi dör kommer vi alla att scanna vårt liv, gå igenom det i detalj, allt bra och allt ont vi gjort, inte för att döma oss, utan för att vi ska förstå vårt liv utifrån den helhet vi är och nu blivit. Vi gör detta på andra sidan, i ljuset, men de mörka själarna gör detta på en annan plats som beskrivs som "fader jord".
Inte jordens mörka sida kanske, men jordens maskulina spegel i en annan dimension.
Där får de uppleva vad de utsatt andra för i sitt liv, och om de verkligen ångrar sig är de välkomna till ljuset. Om inte kommer de att stanna kvar i skuggan.

Vi har alla levt liv i skuggan, för vi behöver även den erfarenheten, att ha varit den mobbande, den maktälskande, den misshandlande, den som tagit en annans liv. För att komma till insikt, och för att förlåta oss själva, för att nu när vi spelat alla roller, kunna älska och förlåta alla människor. För vi har varit där själva, jag är du och du är jag, vi är alla ett. 

Allt och alla är skapade av samma Gud, gott som ont. De som valt den mörka sidan har gjort det av rädsla, de har skapat sig en maktposition som ger dom en självkänsla.

I boken pratas mycket om den andliga upplyftning som vi kommer att genomgå 2012. I den kommer vi att kontakt med våra multidimensionella "jag". Ingen kommer att undgå detta, och många av de mörka människorna kommer att välja ljuset. De som ändå vägrar släppa skuggan kommer så småningom att upphöra som individer och uppgå i källan därifrån vi alla en gång kom.
Jag hoppas verkligen att den andliga upplyftningen är sann, att denna upplysning kommer, för alternativet känns hopplöst. Vi är på god väg att förstöra livsmöjligheterna på jorden genom trångsynthet, rädsla och själviskhet.
Mörka krafter kan inte få segra. Feminina värden som kärlek, vänskap, empati och förståelse kommer att ge oss medlen att bryta den spiral av självförstörelse vi är inne i, det måste bli så.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar